Registrujte se
  • VESTI: Autoservis Babin ponovo na staroj adresi...(detaljnije)
  • VESTI: Izuzetno povoljne cene i provereni kvalitet usluga!
  • VESTI: Posebne pogodnosti za registrovane posetioce!...(detaljnije)

Auto-dijagnostika

dijagnostika
 
 

 

Svako vozilo novije proizvodnje danas ima ugrađen računarski sistem koji zahteva kompjutersko pronalaženje greške ili kvara na automobilu.

Kod nastanka kvara, računarski sistem vozila pamti informaciju kao grešku, i povezivanjem vašeg automobila na dijagnostički uređaj, serviser će imati tačnu informaciju o kvaru.

Opširnije...

Redovni servis

redovan-servis
 
 

 

Redovan servis Vašeg automobila je neophodan, kako bi izbegli nepotrebne troškove i probleme. Ova usluga podrazumeva zamenu motornog ulja i sva četiri filtera (za ulje, vazuh, gorivo i klimu). Takodje se vrši provera nivoa svih tečnosti. Naša preporuka je da se ovaj servis vrši u intervalu od  oko 10000 km, bez obzira na starost vozila.

Opširnije...

Veliki servis

veliki-servis
 
 

 

Svaki deo na vozilu ima svoj propisani rok trajanja, odnosno preporuku od strane proizvođača nakon koliko vremena ga treba zameniti. Delovi koji su od vitalnog značaja za vozilo takođe treba zameniti nakon preporučenog perioda. To je neophodno uraditi kako bi se izbegla situacija da vozilo jednostavno stane i da ne možete ništa sa njim. Takođe ukoliko dođe do otkazivanja nekog od bitnih delova to može uzrokovati neki drugi kvar i šteta će biti još veća.

Opširnije...

Rezervni delovi

rezervni-delovi
 
 

 

U auto servisu Babin se ugrađuju isključivo rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača. Sve rezervne delove ugrađene u našen servisu prati odgovarajuća garancija. Velika ponuda i kratak rok u nabavci rezervnih delova predstavlja dobru osnovu za ozbiljno i profesionalno obavljanje servisnih usluga za sve vrste automobila.

Opširnije...