Registrujte se
  • VESTI: Autoservis Babin ponovo na staroj adresi...(detaljnije)
  • VESTI: Izuzetno povoljne cene i provereni kvalitet usluga!
  • VESTI: Posebne pogodnosti za registrovane posetioce!...(detaljnije)

akcija
 
 

 

Svim posetiocima naše veb prezentacije koji se registruju putem on line formulara za registraciju, obezbedili smo neverovatnih 5% popusta na već atraktivne cene naših usluga i BESPLATNI DIJAGNOSTIČKI pregled!

Potrebno je samo popouniti formular koji možete pronaći kada pritisnete taster "registrujte se" u gornjem desnom uglu. Unošenjem svog korisničkog imena, pravog imena, lozinke i adrese elektronske pošte i potvrde registracije na taster "registracija", dobićete email poruku od strane sistema da ste izvršili proces registracije i samim tim postajete registrovani član. Prilikom posete našg servisa, dovoljno je samo da kažete Vaše korisničko ime i automatski stičete pravo na aktuelne popuste i akcije!

Napominjemo da se uneti podaci čuvaju kao strogo poslovna tajna i dostupni su iključivo vlasniku servisa i mogu biti korišćeni u svrhu obaveštavanja elektronskim putem o nekim novim pogodnostima i informacijama vezanim za poslovanje auto servisa Babin. U svakom trenutku možete zahtevati brisanje svojih podataka iz našeg sistema putem poruke koju možete ostaviti na stranici "Konakt" ili slanjem poruke na elektronsku adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.