Registrujte se
  • VESTI: Autoservis Babin ponovo na staroj adresi...(detaljnije)
  • VESTI: Izuzetno povoljne cene i provereni kvalitet usluga!
  • VESTI: Posebne pogodnosti za registrovane posetioce!...(detaljnije)

rezervni-delovi
 
 

 

U auto servisu Babin se ugrađuju isključivo rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača. Sve rezervne delove ugrađene u našen servisu prati odgovarajuća garancija. Velika ponuda i kratak rok u nabavci rezervnih delova predstavlja dobru osnovu za ozbiljno i profesionalno obavljanje servisnih usluga za sve vrste automobila.

 

Diskovi i pločice

Među najprisutnije na tržištu diskova spadaju LPR i MEYLE proizvođači. Oni su svojim dugogodišnjim radom i strategijom poboljšanja kvaliteta dospeli u sam vrh proizvođača auto delova. Što se pločica tiče tu su naravno ponovo LPR i MEYLE, ali pored njih se ističu i SAMKO, TEXTAR i ATE koji predstavljaju brendove poznate širom sveta.

 

Menjačka grupa

U auto servisu Babin se ugrađuju isključivo delovi poznatih proizvođača vrhunske izrade. Proizvođači poput VALEO, SACHS i LUK nude svojim kupcima kvalitetne proizvode dugi niz godina.

 

Trap

Proizvođači SWAG, SKF, MOOG i OPTIMAL istuču se svojim proizvodima. Zauzimaju široko tržište i poseduju visok nivo kvaliteta za svoje proizvode.

Na tržištu postoje mnogi proizvođači spona i kugli, ali kao što stoji u tekstu proizvodnja ovih delova zahteva određena pravila i kvalitetnu izradu kako ne bi došlo do brzog propadanja dela. Vodeći proizvođači su OPTIMAL, SWAG i FEBI. Pomenuti proizvođači poseduju tehnologiju kvalitetne izrade spona i kugli. Njihovi proizvodi plasiraju se na tržište širom sveta i poseduju veliko poverenje kupaca.

 

Motorna grupa

Auto servis Babin nudi svojim klijentima veliki asortiman kvalitetnih delova potrebnih za funkcionisanje motora na odgovarajući način. Kod nas Možete pronaći samo proizvode renomiranih proizvođača koji su u samom vrhu tržišta auto delova na svetskom nivou.

 

Deo programa rezervnih delova